Biblioteca infantil Girona Ajuntament de Girona Biblioteques de Girona Inici Biblioteques infantil

Esteu a: Inici » Notícies » 12a Jornada de Biblioteques Escolars a Girona

 

Notícies

12a Jornada de Biblioteques Escolars a Girona

El proper 17 d'octubre de 2017 al matí celebrarem a la biblioteca Antònia Adroher la 12a Jornada de Biblioteques Escolars: La promoció lectora des de la biblioteca escolar. 

Aquest curs s'ha volgut posar l'accent en el paper de les biblioteques escolars com a promotores de la lectura dins els centres educatius. En un any que la Generalitat de Catalunya ha aprovat el Pla de Lectura 2020 per tal d'afavorir l'hàbit lector, l'Ajuntament també vol posar en valor les biblioteques escolars com a recursos imprescindibles dins els centres educatius per fomentar l'aprenentatge i el gust per la lectura entre infants i joves. 
 
Comptarem amb l'Enric Queralt, docent i formador especialitzat en l'ensenyament i l'aprenentatge de la lectura i l'escriptura, que ens oferirà la ponència Entre el desig i la realitat: promoure la lectura des de la biblioteca escolar.

En aquesta edició es presentaran quatre recursos que ofereixen les biblioteques de Girona per fomentar la lectura a l'escola des de l'etapa infantil fins a secundària, i el CRP del Gironès presentarà a la jornada les novetats del projecte de promoció lectora Excuses per llegir algun llibre més. Aquest projecte es va iniciar el curs passat i hi van participar més d'una vintena d'escoles de les comarques gironines.

La part final de la jornada permetrà conèixer els projectes desenvolupats gràcies a la subvenció Activa la biblioteca durant el curs 2016-2017 i l'Ajuntament lliurarà les subvencions Activa d'aquest proper curs.


Podeu consultar el programa i tota la informació de la jornada aquí.

Us convidem a participar-hi!

Us podeu inscriure a través d'aquest formulari fins el dia 8 d'octubre.

 

*Les places són limitades. Es prioritzarà els representants dels centres educatius de la ciutat de Girona.  

Tornar al llistat de notícies

 

Dibuixos de la Cisa a càrrec d'en Subi