Biblioteca infantil Girona Ajuntament de Girona Biblioteques de Girona Inici Biblioteques infantil

Esteu a: Inici » Racó de les escoles » Convocatòria de subvencions per a biblioteques escolars

 

Convocatòria de subvencions per a biblioteques escolars

Un cop aprovades les bases reguladores del programa de subvencions adreçades als centres educatius de la ciutat de Girona per al curs 2016-2017, s'ha procedit a l'aprovació de la Convocatòria de subvencions per a biblioteques escolars adreçades als centres educatius de Girona per al curs 2016-2017, amb quatre modalitats d'ajuts:

Per aquesta convocatòria es torna a augmentar la dotació total de la convocatòria per arribar al major nombre de centres, mantenir l'aportació de 1500 Euros als quatre projectes que surtin premiats dintre de l'apartat Activa la biblioteca, i poder oferir un nou ajut als centres que vulguin obrir la seva biblioteca escolar al barri. La dotació pressupostària total per aquest proper curs és de 44.490 Euros.

Els centres interessats tenen temps fins al 18 de juliol per a presentar la seva sol·licitud, a la qual hauran d'adjuntar una fitxa on es descriguin les condicions de la biblioteca, la seva actuació i quina és la sol·licitud que es formula.

La documentació corresponent es farà arribar a tots els centres de la ciutat i també la podeu consultar a la web municipal.

BASES DE LA CONVOCATÒRIA 2016-2017

OBTENIR INSTÀNCIA 

TRAMITAR EN LÍNIA 

Dibuixos de la Cisa a càrrec d'en Subi