Biblioteca infantil Girona Ajuntament de Girona Biblioteques de Girona Inici Biblioteques infantil

Esteu a: Inici » Racó de les famílies » Enllaços

 

Enllaços


Directori de consultes, recursos educatius i de lleure.

Portal del Departament d'Educació de la Generalitat amb informació i recursos per a mares i pares.

Portal dirigit a pares i mares on trobareu informació, consells pràctics, propostes lúdiques i espais de diàleg amb la intenció de recolzar a les famílies en la dificil i apacionant tasca de formar i educar els fills.

 

Lectures

Revista especializada en literatura infantil y juvenil. CLIJ articula els seus continguts al voltant de la informació-crítica selectiva de les novetats editorials del mes i l'agenda de convocatories i notícies sobre el món del llibre infantil.

Revista adreçada al públic infantil i juvenil, feta en català, divertida i interessant, amb un contingut i una presentació de màxima qualitat, preten ajudar als seus lectors a adquirir el gust per la lectura, la curiositat pel món que els envolta, la estimulació de la creativitat i, en definitiva, esdevenir un element de lleure actiu, creatiu i enriquidor.

Iniciativa de la Federación de Gremios de Editores de España, desenvolupada amb la Fundació Germán Sánchez Ruipérez i amb la col·laboració de la Dirección General dl Libro, Archivos y Bibliotecas del Ministerio de Cultura. Pretén fomentar el gust per la lectura en totes les edats i donar un servei fàcil i de qualiatat a aquelles persones que vulguin saber més sobre llibres i lectura.

En aquest adreça trobareu la recomanació del mes, recomanacions i ressenyes de llibres i altres adreces interessants que parlen de llibres i lectures.

Seleccions bibliogràfiques organitzades per edats, temes, any de publicació, gèneres, zones i països i rutes. 

Web de recomanació de llibres infantils i juvenil seleccionats per especialistes. És una eina dissenyada per pares i mares, avis i àvies que busquen trobar el llibre més adequat per cada infant o jove.
 

Dibuixos de la Cisa a càrrec d'en Subi