Anar a la pàgina d'inici
Serveis en línia Recomanem Notícies Activitats Biblioteques Biblioteca infantil Enllaços
 
 

Notícies

[<< enrere]
XII Concurs de Punts de llibre adreçat a les escoles de primària

(Biblioteques - 2013-02-22)

L’Ajuntament de Girona convoca el XII Concurs de Punts de Llibre amb l’objectiu de promoure la lectura oferint un espai de participació i creació artística als nens i nenes amb edats compreses entre els 6 i els 12 anys de les escoles de Girona.
El tema és lliure, però es valorarà especialment que els punts estiguin inspirats en la imatgeria festiva (gegants, capgrossos, àligues, dracs, mulasses, lleons i cavallets), atès que enguany se celebra a Girona el 500 aniversari de l’aparició del primer gegant. Així, els nens i nenes concursants participaran de la celebració d’un important esdeveniment històric de la ciutat, tot deixant córrer la seva imaginació a través d’uns elements tan evocadors com aquests. Us adjunto les bases a fi que pugueu distribuir la informació als cursos de primer a sisè de primària del vostre centre.
Cada escola pot presentar fins a un màxim de 20 punts per cadascun dels tres cicles, inicial, mitjà i superior; en total 60 punts per centre.
Els punts s’hauran de lliurar abans del dia 26 d’abril a les 19 h a qualsevol de les biblioteques municipals de Girona. S’atorgaran tres premis per cada cicle. El lliurament de premis es farà a principis de juny, coincidint amb el lliurament de premis dels jocs florals.
Tots els centres participants al concurs rebran l’obsequi d’un llibre que s’editarà en motiu de l’exposició Faràndula. Cinc cents anys d'imatgeria festiva de Girona que romandrà al Museu d’Història de la Ciutat del 30 d’abril al 29 de setembre de 2013.
Podeu consultar les bases aquí.

Biblioteca Infantil